Profilbildet til TuttaProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til SpindelProfilbildet til VictorProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til geddimannProfilbildet til ArousalProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Lez 40Profilbildet til LærerenProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til julie
Profilbildet til kajabiProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til uzi69Profilbildet til par_30Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Niko9Profilbildet til SportoguyProfilbildet til KjellarProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til SwededarterProfilbildet til sølProfilbildet til MedusaProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Søker leken mann i Oslo

Stavanger,M

@solam
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stavanger,M:Disse profilene har Stavanger,M besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje