Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til TigerProfilbildet til veilchenProfilbildet til MissyMooProfilbildet til KospieProfilbildet til BadboyProfilbildet til ArconadaProfilbildet til ballderProfilbildet til mark04Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Natasha93Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Hanne Panne
Profilbildet til PlatinumProfilbildet til guttenProfilbildet til jens41Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til temptationProfilbildet til uzi69Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til just myselfProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Nic94Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Helene89Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Android

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje