Profilbildet til someboyProfilbildet til bergen89Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til staalmannenProfilbildet til shado33Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til DionysusProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til TuttaProfilbildet til Latex44Profilbildet til alfiboy51
Profilbildet til AmpriProfilbildet til ak00nProfilbildet til Telemann88Profilbildet til vickycdProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til zailoProfilbildet til LatexmannProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til parivestProfilbildet til Merethe21Profilbildet til monique tvProfilbildet til moss73Profilbildet til jenandProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til EmmaOlsen

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje