Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til NyssaProfilbildet til IronheartProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til swedmanProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Natasha93Profilbildet til HebroProfilbildet til TabbeProfilbildet til ingoladProfilbildet til ole322Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Matiine123
Profilbildet til coolchic101Profilbildet til RogermadsProfilbildet til DonGrisProfilbildet til GeiriProfilbildet til babybooProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til NjordProfilbildet til BabyWProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Angel4uProfilbildet til trond`enProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til ZaxProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Plu2

Scorpion

@solan2
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Scorpion:Disse profilene har Scorpion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje