Profilbildet til davidandreProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Androx0Profilbildet til Modesty56Profilbildet til KiwienProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Telemann88Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til andy1988Profilbildet til spruksProfilbildet til Difference___Profilbildet til bergen89Profilbildet til Ingunn
Profilbildet til JærguttenProfilbildet til bergen89Profilbildet til CharlesProfilbildet til LokerProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til ChivasProfilbildet til xtrProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til CulprateProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til NowheremanProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til @nn@Profilbildet til afrikarProfilbildet til JiJi

someboy

@someboy
aktiv 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt someboy:Disse profilene har someboy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje