Profilbildet til StaaleProfilbildet til Caleron86Profilbildet til NallexyProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til TheMissProfilbildet til RantazticProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til LadyStarProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Trappani89Profilbildet til trond`enProfilbildet til Solros72Profilbildet til SvantepriProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Bergensgutt89
Profilbildet til trannyboyProfilbildet til MarwinProfilbildet til orro75Profilbildet til RantazticProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til AnetteleProfilbildet til dp72Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til CharlesProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til badboy1986Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til HighEndSub

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje