Profilbildet til XL KukkProfilbildet til TordenspydProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til two-playfulProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til vesle 43Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til MusashiProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til karlaa
Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Crazy92Profilbildet til freaky2Profilbildet til miss76Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til TigerProfilbildet til Tony21Profilbildet til simonaProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til LululuuProfilbildet til SvetikProfilbildet til No StringsProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til foresterProfilbildet til Arousal

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje