Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Torill1979Profilbildet til ole322Profilbildet til stuve92Profilbildet til guttenProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til charlotee23Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Kate WProfilbildet til MatteStProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Søkerdominantkvinne
Profilbildet til MaykieProfilbildet til Dotto81Profilbildet til brollProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til bakerProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til MortenBProfilbildet til maler.nProfilbildet til Niko9Profilbildet til poffenProfilbildet til Stine1986Profilbildet til vårkåtProfilbildet til LamatryneProfilbildet til mindwtoProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Ayakachan

Bistvg

@sonax
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bistvg:Disse profilene har Bistvg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje