Profilbildet til jeanettekProfilbildet til AlexsProfilbildet til TengilProfilbildet til yanaProfilbildet til godsg1Profilbildet til NyssaProfilbildet til LærerenProfilbildet til buskerudProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til westpar76Profilbildet til sverre89Profilbildet til nord88Profilbildet til CulprateProfilbildet til Tobben28Profilbildet til kjelli77
Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til karlaaProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til LåtteProfilbildet til Torill1979Profilbildet til apeeassProfilbildet til halloisProfilbildet til xtrProfilbildet til bait69Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til JosepProfilbildet til NightdiverProfilbildet til SoffiProfilbildet til HazeProfilbildet til Reina21Profilbildet til Ntrøndere
  • 2 år, 4 måneder siden

    søl

    søl ble et registrert medlem 2 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje