Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til RJProfilbildet til gameroslProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Just4youProfilbildet til sabriinaProfilbildet til BBW28Profilbildet til angelica96Profilbildet til bad666boyProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til siwtheresee
Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til OralProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Hilde79Profilbildet til 2KosProfilbildet til Klar 79Profilbildet til MarwinProfilbildet til bunnyProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Mr.XProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Davinci
  • 2 år siden

    søl

    søl ble et registrert medlem 2 år siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje