Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til MortenBProfilbildet til LeticiaProfilbildet til TearyProfilbildet til FreshnessProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til jenandProfilbildet til shado33Profilbildet til bait69Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til Sigurd_Rise
Profilbildet til KennethR88Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til søker sexProfilbildet til xtrProfilbildet til MehtevasProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Singel49Profilbildet til Lez 40Profilbildet til miss76Profilbildet til Telemann88Profilbildet til NallexyProfilbildet til vanosm52Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Grom87Profilbildet til Slave g23
  • 5 dager, 22 timer siden

    søl

    søl endret profilbildet sitt 5 dager, 22 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje