Profilbildet til lekenergodProfilbildet til TommybProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til kmfantProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til KospieProfilbildet til StavangerProfilbildet til AyakachanProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Tara84Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til KjellarProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Floppa1Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MAN
Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til silverProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til DragongirlProfilbildet til plusSProfilbildet til BittenProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til johnrunProfilbildet til veilchen
  • 3 måneder, 1 uke siden

    søl

    søl endret profilbildet sitt 3 måneder, 1 uke siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje