Profilbildet til Angel4uProfilbildet til KWGProfilbildet til Haakon92Profilbildet til blaithinProfilbildet til BadboyProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til DragongirlProfilbildet til knutbrgProfilbildet til L_KProfilbildet til AlexanderProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til toro60Profilbildet til BrumProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Marwin
Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Singel49Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til ExosProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Difference___Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til ArousalProfilbildet til zethProfilbildet til LeneaProfilbildet til monique tvProfilbildet til Joachim*Profilbildet til DjeimiProfilbildet til hgsd1
  • 7 måneder, 1 uke siden

    søl

    søl endret profilbildet sitt 7 måneder, 1 uke siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje