Profilbildet til staalmannenProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Huldra89Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til TuttaProfilbildet til shinY_Profilbildet til NordlandProfilbildet til golfbearProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Linda_25Profilbildet til jente2011Profilbildet til Per SProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til badboy1986Profilbildet til LatexLovr
Profilbildet til kjelli77Profilbildet til HexaProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til gameroslProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til MelekProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til MM77Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til FinelineProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til puppemarianne
  • 1 uke, 1 dag siden

    søl

    søl endret profilbildet sitt 1 uke, 1 dag siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje