Profilbildet til Ready4funProfilbildet til nord88Profilbildet til jan50Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til RJProfilbildet til PussiProfilbildet til Isabella10Profilbildet til AsveigProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Lill17Profilbildet til Crazy92Profilbildet til IngunnProfilbildet til NylongummiProfilbildet til mark04Profilbildet til StianProfilbildet til Badboy
Profilbildet til sjømannProfilbildet til wille455Profilbildet til babybooProfilbildet til Man30303Profilbildet til NylongummiProfilbildet til j18elverumProfilbildet til NinnaProfilbildet til ToyenProfilbildet til apeeassProfilbildet til Joey77Profilbildet til SarlimeProfilbildet til ChrisCProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til LatexfunProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Botanical
  • 9 måneder siden

    søl

    søl endret profilbildet sitt 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje