Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til norseman9Profilbildet til SKubrickProfilbildet til Stine1986Profilbildet til StianProfilbildet til ToremannProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Cato1977Profilbildet til BittenProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Rantaztic
Profilbildet til simonaProfilbildet til nada000Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til vanosm52Profilbildet til ShjalomProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til ChrisCProfilbildet til chipProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Klar 79Profilbildet til StaaleProfilbildet til Latex50
  • 9 måneder siden

    søl

    søl endret profilbildet sitt 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje