Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Haakon92Profilbildet til guttenProfilbildet til binittedal31Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Kate WProfilbildet til **WanjaProfilbildet til vårkåtProfilbildet til mizzyProfilbildet til JupiterProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til komigje69Profilbildet til RJProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Kiwien
Profilbildet til colargolProfilbildet til JiJiProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til vekten75Profilbildet til pompelProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Tine cdProfilbildet til CdrypaProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til KatherineProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til OsloG21Profilbildet til SylvesterProfilbildet til martin,østfold
  • 3 måneder, 1 uke siden

    søl

    søl endret profilbildet sitt 3 måneder, 1 uke siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje