Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til toro60Profilbildet til AndroidProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til TommybProfilbildet til ellenProfilbildet til Nic94Profilbildet til bby123Profilbildet til Ramp78Profilbildet til LookmeProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til DionysusProfilbildet til andrea transe møre&romsdal
Profilbildet til Linda_25Profilbildet til LatexleahProfilbildet til BecksProfilbildet til MoaProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til L_KProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til komigje69Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til NallexyProfilbildet til AlekProfilbildet til ChrisCProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til IronheartProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Adrian23år
  • 5 dager, 22 timer siden

    søl

    søl endret profilbildet sitt 5 dager, 22 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje