Profilbildet til kennedy85Profilbildet til IngunnProfilbildet til m52aProfilbildet til TengilProfilbildet til KWGProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til AjscreamProfilbildet til krsflortProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til StavangerProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til snirlenProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Søt.gutt:)
Profilbildet til røyskattaProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til virtuveProfilbildet til lauraloveProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til kaiasoProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Just4youProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til stian93
  • 1 uke, 2 dager siden

    søl

    søl endret profilbildet sitt 1 uke, 2 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje