Profilbildet til SylvesterProfilbildet til 59modellProfilbildet til Joachim*Profilbildet til bunnyProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til MedusaProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til pierceddickProfilbildet til nada000Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til Klara31Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til simona
Profilbildet til JustinProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til RJProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til synnyProfilbildet til ChrisCProfilbildet til englevingerProfilbildet til XenaProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til pia1975Profilbildet til Rogermads
  • 7 måneder, 1 uke siden

    søl

    søl endret profilbildet sitt 7 måneder, 1 uke siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje