Profilbildet til stian93Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Leto78Profilbildet til Torill1979Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til Buffy93Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til NordlandProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til johnrunProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til BjoernProfilbildet til ChrisCProfilbildet til golfbearProfilbildet til Nylongummi
Profilbildet til IronheartProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good manProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til MissProfilbildet til Natasha93Profilbildet til VildeeeProfilbildet til AvalonProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til faithProfilbildet til shado33Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til SwededarterProfilbildet til MM77

søl

@sool
aktiv 5 dager, 22 timer siden
Disse profilene har besøkt søl:Disse profilene har søl besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 4 timer, 22 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 4 timer, 22 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje