Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til GogT1971Profilbildet til YouwishProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til toro60Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til MariusProfilbildet til AlekProfilbildet til BabyWProfilbildet til CindyCDProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til PsykiskTerrorMann33
Profilbildet til BjornchProfilbildet til ArousalProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Joachim*Profilbildet til maler.nProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Mass SageProfilbildet til AlesioProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til BadboyProfilbildet til Insomnia

søl

@sool
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt søl:Disse profilene har søl besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 26 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 26 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje