Profilbildet til dogbayProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Lars80Profilbildet til BjoernProfilbildet til spruksProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til InsomniaProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Merethe21Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til jannis25Profilbildet til hawe35Profilbildet til NåProfilbildet til Fineline
Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til ZizouProfilbildet til freaky2Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til trisvikProfilbildet til EscobarProfilbildet til line tvProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til just myselfProfilbildet til smoker;)Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Buffy93Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til GogT1971Profilbildet til Trinetussa

Sørlandspar

@sorlandspar
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sørlandspar:Disse profilene har Sørlandspar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje