Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til SakoProfilbildet til hotnoProfilbildet til latino123Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til hoppProfilbildet til toro60Profilbildet til IngunnProfilbildet til 59modellProfilbildet til BrumProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til kennedy85Profilbildet til KarinagayProfilbildet til oslobiffen
Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til KongenProfilbildet til ValeriaProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til mizzyProfilbildet til JupiterProfilbildet til røyskattaProfilbildet til MariusProfilbildet til jenandProfilbildet til ManimalProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til bbck osloProfilbildet til vårkåtProfilbildet til OdinProfilbildet til dia***

Sørlandspar

@sorlandspar
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sørlandspar:Disse profilene har Sørlandspar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje