Profilbildet til LeneaProfilbildet til RJProfilbildet til KennethR88Profilbildet til TingTongProfilbildet til SherylProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til NylongummiProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til coolchic101Profilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til BillProfilbildet til Just4youProfilbildet til Oslo27Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Hilde79
Profilbildet til Lez 40Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Stine1986Profilbildet til DodraugenProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til BittenProfilbildet til Lica89Profilbildet til På_søkProfilbildet til ManimalProfilbildet til JosepProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til BullseyeProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til KalleNavnProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Donatello21

Sørlandspar

@sorlandspar
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt Sørlandspar:Disse profilene har Sørlandspar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje