Profilbildet til BjornchProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til BecksProfilbildet til ScorpionProfilbildet til HebroProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til KimmernProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til trond`enProfilbildet til Skeva91Profilbildet til MusashiProfilbildet til ChristineTranse
Profilbildet til Lica89Profilbildet til IngegardProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til LululuuProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til latex66Profilbildet til KennethR88Profilbildet til El DiabloProfilbildet til hotnoProfilbildet til Slappen72Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Lez 40Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til FreshnessProfilbildet til _riccovero_

Sørlandspar

@sorlandspar
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sørlandspar:Disse profilene har Sørlandspar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje