Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til L_KProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til NataProfilbildet til englevingerProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til DrYvilProfilbildet til bwillyProfilbildet til OlavsenProfilbildet til i love boysProfilbildet til GoldenProfilbildet til No Strings
Profilbildet til oslokosProfilbildet til JaNuSProfilbildet til HommeProfilbildet til SylvesterProfilbildet til KaisaProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til DodraugenProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til JosepProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til RixnProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Maykie

Sørlandspar

@sorlandspar
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Sørlandspar:Disse profilene har Sørlandspar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje