Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til NettstedetProfilbildet til SammiProfilbildet til vickycdProfilbildet til shaftyProfilbildet til ElleseusProfilbildet til ThomasassProfilbildet til CleoProfilbildet til troendern93Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til henrkjarProfilbildet til SjtProfilbildet til StianProfilbildet til AlekProfilbildet til Osl38Profilbildet til MannValdres
Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til jan50Profilbildet til ingoladProfilbildet til TommybProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Androx0Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Anne72Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til ToremannProfilbildet til LærerenProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til afrikarProfilbildet til RonnProfilbildet til Samehada

Sørmann50

@sormann50
aktiv 1 uke, 1 dag siden
Disse profilene har besøkt Sørmann50:Disse profilene har Sørmann50 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje