Profilbildet til hotnoProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til VigdisProfilbildet til NjordProfilbildet til KristiansenProfilbildet til yanaProfilbildet til Mr.XProfilbildet til MM77Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Matiine123Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Softfeet
Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til MissProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til LissaProfilbildet til CalaDorProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Trappani89Profilbildet til IngunnProfilbildet til h_frodeProfilbildet til ingoladProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Henriettejenta

soulofkitchen

@soulofkitchen
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt soulofkitchen:Disse profilene har soulofkitchen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje