Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til StianProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til KiwienProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til regntøymannProfilbildet til hgsd1Profilbildet til KvastenProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til babybooProfilbildet til RantazticProfilbildet til Joachim*Profilbildet til MissyMooProfilbildet til vekten75Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til broll
Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til shado33Profilbildet til just myselfProfilbildet til LangbeinProfilbildet til LenemorProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til pompelProfilbildet til freezinProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til bakerProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til LululuuProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til afrikar

spaceorchestra

@spaceorchestra
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt spaceorchestra:Disse profilene har spaceorchestra besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje