Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til afrikarProfilbildet til NjordProfilbildet til StianProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til ChivasProfilbildet til Kas=)Profilbildet til apeeassProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til guttenProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til zeth
Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til BrumProfilbildet til Osl38Profilbildet til MariusProfilbildet til RixnProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til IronheartProfilbildet til KWGProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til stian93Profilbildet til Kas=)Profilbildet til OpplandsPar

spaceorchestra

@spaceorchestra
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt spaceorchestra:Disse profilene har spaceorchestra besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje