Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til regntøymannProfilbildet til TengilProfilbildet til sjømannProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Stine1986Profilbildet til SvantepriProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til SimProfilbildet til gameroslProfilbildet til LærerenProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til poffenProfilbildet til VictorProfilbildet til BabyWProfilbildet til Tine cd
Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til AyakachanProfilbildet til ElyProfilbildet til dp72Profilbildet til KWGProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til MarwinProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Caleron86Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til Handyman40Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Nallexy

spaceorchestra

@spaceorchestra
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt spaceorchestra:Disse profilene har spaceorchestra besøkt:
Viser 1 gruppe
  • Offentlig gruppe /

    Eros Chat

    aktiv 58 minutter siden
    Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje