Profilbildet til UerfarenProfilbildet til snirlenProfilbildet til moss73Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til NightdiverProfilbildet til sexypar85Profilbildet til vårkåtProfilbildet til TheMissProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til IngegardProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til RJProfilbildet til faith
Profilbildet til Siba44Profilbildet til NinnaProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til BBW28Profilbildet til poopITboyProfilbildet til trannyboyProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Trh1980Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til HommeProfilbildet til SylvesterProfilbildet til plusSProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til MiaBella

Stavanger

@spec
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stavanger:Disse profilene har Stavanger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje