Profilbildet til 33Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Isabella10Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Modesty56Profilbildet til RomeoProfilbildet til uzi69Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til lekenergodProfilbildet til KennethR88Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til MrVoldProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til jarlemannProfilbildet til fintparProfilbildet til Supermann
Profilbildet til StaaleProfilbildet til stor pungProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til GhroltProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til KristiansenProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til h_frodeProfilbildet til JaNuSProfilbildet til jan50Profilbildet til sweettortureProfilbildet til ZeroProfilbildet til Phenrik

Stavanger

@spec
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stavanger:Disse profilene har Stavanger besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje