Profilbildet til SjtProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til KongenProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til AlexsProfilbildet til guttenProfilbildet til ellenProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til kennethProfilbildet til CharlesProfilbildet til Roger84Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til MehtevasProfilbildet til PsykiskTerrorMann33
Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til DragongirlProfilbildet til KosMusProfilbildet til nord88Profilbildet til monique tvProfilbildet til bamsefarProfilbildet til pompelProfilbildet til Huldra89Profilbildet til qwerty19Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til JiJiProfilbildet til DrulProfilbildet til BotanicalProfilbildet til StianProfilbildet til lunatrabem

Stavanger

@spec
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stavanger:Disse profilene har Stavanger besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje