Profilbildet til JiJiProfilbildet til AlekProfilbildet til DragongirlProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til zailoProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til binittedal31Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til SupermannProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Per SProfilbildet til faithProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Helene89
Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til eddi1000Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til LenemorProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til latexthingProfilbildet til LilliMyProfilbildet til NinnaProfilbildet til orro75Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Per SProfilbildet til pytagorasProfilbildet til petzl

Stavanger

@spec
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stavanger:Disse profilene har Stavanger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje