Profilbildet til nattroseProfilbildet til SarlimeProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til solaProfilbildet til godheksaProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til DragongirlProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Jan46Profilbildet til Reisende40Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til 2KosProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Hanne Panne
Profilbildet til TheReaderProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til mark04Profilbildet til Latex44Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til lekenergodProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til losamantesProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til urokraakeProfilbildet til LookmeProfilbildet til fridafridaProfilbildet til SuzProfilbildet til binittedal31Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til 1randybugga

Stavanger

@spec
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stavanger:Disse profilene har Stavanger besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje