Profilbildet til Trappani89Profilbildet til par3427Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Natasha93Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til ChrisCProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til SussProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til elghodeProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Solros72Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til Tutta
Profilbildet til OdinProfilbildet til LululuuProfilbildet til solaProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til nina1992Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til ArielProfilbildet til guttenProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til ChivasProfilbildet til No StringsProfilbildet til Hemne72Profilbildet til sexfest3637

Stavanger

@spec
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stavanger:Disse profilene har Stavanger besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje