Profilbildet til shivaProfilbildet til ElinesProfilbildet til InnlandetProfilbildet til PhenrikProfilbildet til mann oslProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til AfroManProfilbildet til nelg90Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til MeeowProfilbildet til Flekka18Profilbildet til sabriinaProfilbildet til MrVoldProfilbildet til binittedal31Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Odin
Profilbildet til BabyWProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Lars80Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til nord88Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til MatteStProfilbildet til NylongummiProfilbildet til JærguttenProfilbildet til OdinProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til DorransProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Tegner Kvinner

Stavanger

@spec
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stavanger:Disse profilene har Stavanger besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 29 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 29 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje