Profilbildet til Handyman40Profilbildet til Siba44Profilbildet til smoker;)Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til latexthingProfilbildet til JimBodenProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til nada000Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Buffy93Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til tinaProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.
Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til SammiProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til LathamsProfilbildet til afrikarProfilbildet til shado33Profilbildet til MehtevasProfilbildet til ninatvProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til nafaProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til snirlenProfilbildet til Martinoslo

Stavanger

@spec
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stavanger:Disse profilene har Stavanger besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Stavanger

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje