Profilbildet til sanjaProfilbildet til dp72Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til bunnyProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Niko9Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til dia***Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til moss73Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til AlexsProfilbildet til tina
Profilbildet til ak00nProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til stuve92Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Angel84Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Satzumi213

speedtiss

@speedtiss
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt speedtiss:Disse profilene har speedtiss besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje