Profilbildet til geddimannProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til DrulProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til superteddProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Nic94Profilbildet til RuienProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til MissMProfilbildet til StrazoProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Julie00
Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til MandrakeProfilbildet til TheReaderProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til binittedal31Profilbildet til NinnaProfilbildet til halloisProfilbildet til Mossing34Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til ThomasassProfilbildet til sjømannProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til KatherineProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Chivas

speedtiss

@speedtiss
aktiv 2 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt speedtiss:Disse profilene har speedtiss besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje