Profilbildet til CalaDorProfilbildet til yanaProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til ShjalomProfilbildet til pia1975Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Plu2Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til AlexsProfilbildet til MedusaProfilbildet til guttenProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til englevingerProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til Chatrinetv
Profilbildet til AngelManProfilbildet til Geirern92Profilbildet til HardRockProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til bergenm30Profilbildet til KarinagayProfilbildet til MizzyProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til pvcloveProfilbildet til IronheartProfilbildet til RosjerProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til BluwProfilbildet til Staale

speedtiss

@speedtiss
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt speedtiss:Disse profilene har speedtiss besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje