Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til EscobarProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til sola50Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til JosepProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til freezinProfilbildet til IrenProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til norseman9Profilbildet til JimBodenProfilbildet til ElviraProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Arconada
Profilbildet til jarlemannProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Mass SageProfilbildet til KosMusProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til LookmeProfilbildet til testomanProfilbildet til TearyProfilbildet til BjoernProfilbildet til MelekProfilbildet til RockDudeProfilbildet til talkmanProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Soffi

speedtiss

@speedtiss
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt speedtiss:Disse profilene har speedtiss besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje