Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til BjornchProfilbildet til nelg90Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til h_frodeProfilbildet til KvastenProfilbildet til eddi1000Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til JupiterProfilbildet til HardRockProfilbildet til JustinProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Floppa1Profilbildet til toro60Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til alexogsara
Profilbildet til lalaparProfilbildet til engenanjaProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til NannaProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til ZeroProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til zailoProfilbildet til stuve92Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til LokerProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til uzi69Profilbildet til Gutt20sør

speedtiss

@speedtiss
aktiv 3 uker, 5 dager siden
Disse profilene har besøkt speedtiss:Disse profilene har speedtiss besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje