Profilbildet til Bimann43Profilbildet til SuzProfilbildet til jeanettekProfilbildet til bunnyProfilbildet til ErogenProfilbildet til nada000Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til NowheremanProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Caleron86Profilbildet til IntrMannProfilbildet til DrulProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til monique tvProfilbildet til freaky2
Profilbildet til FinelineProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til MortenBProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til gutt1981Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til pierceddickProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til MissMProfilbildet til RantazticProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til YouwishProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Matiine123

speedtiss

@speedtiss
aktiv 3 uker siden
Disse profilene har besøkt speedtiss:Disse profilene har speedtiss besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje