Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til harepusenProfilbildet til jan50Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Mossing34Profilbildet til Kate WProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Leto78Profilbildet til nelg90Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til henrkjar
Profilbildet til KongenProfilbildet til DjeimiProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til ingoladProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Kate WProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til LadyStarProfilbildet til NataProfilbildet til Passivg19Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Torill1979Profilbildet til orro75Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Badboy

sportfuck

@sportfuck
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt sportfuck:Disse profilene har sportfuck besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje