Profilbildet til Reina21Profilbildet til MrbigProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til KongenProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til stor pungProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til monique tvProfilbildet til LilliMyProfilbildet til AngelManProfilbildet til LululuuProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til windel999
Profilbildet til Jan46Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til YongProfilbildet til tinaProfilbildet til Solros72Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til MissProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til orphansProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til ToremannProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Mossing34

sportfuck

@sportfuck
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt sportfuck:Disse profilene har sportfuck besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje