Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til nord88Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til AsveigProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til BluwProfilbildet til BittenProfilbildet til LadyStarProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Lenea
Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Anne72Profilbildet til TabbeProfilbildet til ElyProfilbildet til AlexsProfilbildet til Trh1980Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til StrazoProfilbildet til BotanicalProfilbildet til kajabiProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til spruksProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til moss73

sportfuck

@sportfuck
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt sportfuck:Disse profilene har sportfuck besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje