Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til ani5Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til freaky2Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til apeeassProfilbildet til Lill17Profilbildet til DjeimiProfilbildet til davidandreProfilbildet til LokerProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til nattroseProfilbildet til AskimMannProfilbildet til GhroltProfilbildet til SKubrickProfilbildet til julie
Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til 2KosProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til LadysmanProfilbildet til JosepProfilbildet til nada000Profilbildet til VigdisProfilbildet til BjoernProfilbildet til bergen89Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til bunnyProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Life is a game

sportfuck

@sportfuck
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt sportfuck:Disse profilene har sportfuck besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje