Profilbildet til lalaparProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Crazy92Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til AlesioProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til eddi1000Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Grom87Profilbildet til Torill1979Profilbildet til Kalle2Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til mann31vesterålen
Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til jente2011Profilbildet til LatexfunProfilbildet til zethProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til westpar76Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til Sonny55Profilbildet til lekenergodProfilbildet til nina1992Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til runAProfilbildet til JavhaxProfilbildet til 22 swe Oslo

sportfuck

@sportfuck
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt sportfuck:Disse profilene har sportfuck besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje