Profilbildet til LatexleahProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Kate WProfilbildet til ak00nProfilbildet til SvantepriProfilbildet til MatteStProfilbildet til KristiansenProfilbildet til testomanProfilbildet til DorcasProfilbildet til HexaProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til jan50Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Isabella10
Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til miss76Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Thea92Profilbildet til bamsefarProfilbildet til kaiasoProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Slave g23Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til AlexanderProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Escobar

Sportoguy

@sportoguy
aktiv 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Sportoguy:Disse profilene har Sportoguy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje