Profilbildet til Angel4uProfilbildet til LamatryneProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til RomeoProfilbildet til stian93Profilbildet til bwillyProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til TengilProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Modesty56Profilbildet til sisunorProfilbildet til mrtoreProfilbildet til LissaProfilbildet til XjanneProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til NaughtyDane
Profilbildet til ChivasProfilbildet til NataProfilbildet til sweden boyProfilbildet til ElyProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Cd28Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til beitoProfilbildet til Nic94Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Cato1977Profilbildet til SiljeProfilbildet til gutten

Sportoguy

@sportoguy
aktiv 5 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Sportoguy:Disse profilene har Sportoguy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje