Profilbildet til m52aProfilbildet til CulprateProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til bamsefarProfilbildet til stian93Profilbildet til Tony21Profilbildet til shaftyProfilbildet til TingTongProfilbildet til ElinesProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til geddimannProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til SylvesterProfilbildet til MolliProfilbildet til KvinnenProfilbildet til 2Kos
Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til LåtteProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til ani5Profilbildet til StaaleProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Thea92Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til SkårnesProfilbildet til bad666boyProfilbildet til hawe35Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til IntrMann

Sportoguy

@sportoguy
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Sportoguy:Disse profilene har Sportoguy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje