Profilbildet til EscobarProfilbildet til geddimannProfilbildet til BjoernProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til YouwishProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til ErogenProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til FinelineProfilbildet til LauVauProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til sola50
Profilbildet til RockDudeProfilbildet til NightdiverProfilbildet til KvastenProfilbildet til MatteStProfilbildet til GiggSProfilbildet til TheReaderProfilbildet til brollProfilbildet til Nic94Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Tara84Profilbildet til DonGrisProfilbildet til LærerenProfilbildet til SherylProfilbildet til sluggernProfilbildet til Sukkerspinn86

spruks

@spruks
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt spruks:Disse profilene har spruks besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje