Profilbildet til pierceddickProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til KogKProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til pvcloveProfilbildet til lovebbwProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til 33Profilbildet til MM77Profilbildet til bby123Profilbildet til VildeeeProfilbildet til Matiine123
Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Bimann43Profilbildet til CdrypaProfilbildet til engenanjaProfilbildet til dia***Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Cato1977Profilbildet til godsg1Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til EscobarProfilbildet til moss73Profilbildet til davidandre

spruks

@spruks
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt spruks:Disse profilene har spruks besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje