Profilbildet til kmfantProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til LokerProfilbildet til LathamsProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til kinky667Profilbildet til Telemann88Profilbildet til pvcloveProfilbildet til 33Profilbildet til HazeProfilbildet til SjtProfilbildet til ani5Profilbildet til AlexanderProfilbildet til oslo-mann
Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til apeeassProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til LokerProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til knny88Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til bby123Profilbildet til SherylProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Modesty56Profilbildet til m52a

spruks

@spruks
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt spruks:Disse profilene har spruks besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje