Profilbildet til HommeProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til AmpriProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til KiwienProfilbildet til MannValdresProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til solaProfilbildet til andy1988Profilbildet til MissProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til BullseyeProfilbildet til vickycdProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Runo_Drammen
Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til AndroidProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til pia1975Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til bait69Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til shado33Profilbildet til nina1992Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til kaiaso

Staale

@staale67
aktiv 1 uke, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje