Profilbildet til Handyman31Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Mossing34Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til BillProfilbildet til KatherineProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til knny88Profilbildet til ManimalProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til nattroseProfilbildet til LatexmannProfilbildet til shaftyProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til KennethR88
Profilbildet til shaftyProfilbildet til MedusaProfilbildet til SussProfilbildet til StianProfilbildet til MissyMooProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til dia***Profilbildet til TordenspydProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til NordJente90Profilbildet til AfroManProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til lalaparProfilbildet til jens41

Staale

@staale67
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje