Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til ShineProfilbildet til MannValdresProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til RuienProfilbildet til DodraugenProfilbildet til joniProfilbildet til StaaleProfilbildet til ZeroProfilbildet til Hemne72Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til TingTongProfilbildet til Niko9Profilbildet til SuzProfilbildet til Andii
Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til NordJente90Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til MrbigProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Linda_25Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til latex66Profilbildet til SadominatorProfilbildet til bergenm30Profilbildet til MarwinProfilbildet til windel999Profilbildet til SpindelProfilbildet til petrus1956

Staale

@staale67
aktiv 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje