Profilbildet til beitoProfilbildet til Lars80Profilbildet til ThomasassProfilbildet til BecksProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Alexander44Profilbildet til RockDudeProfilbildet til jenandProfilbildet til jan50Profilbildet til C.lop14Profilbildet til GoldenProfilbildet til Slappen72Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}
Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til snirlenProfilbildet til lovebbwProfilbildet til NowheremanProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til andy1988Profilbildet til MissyMooProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til VictorProfilbildet til Rixn

Staale

@staale67
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje