Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Nic94Profilbildet til Hilde79Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til LatexfunProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til Lill17Profilbildet til BecksProfilbildet til RantazticProfilbildet til BergenoProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til sexfest3637
Profilbildet til ThomasassProfilbildet til MedusaProfilbildet til jonas93Profilbildet til tinaProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til blaithinProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til SupermannProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til EscobarProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Oslo27Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til latex66

Staale

@staale67
aktiv 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje