Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til SupermannProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til xdresserProfilbildet til knutbrgProfilbildet til El DiabloProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til HazeProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til AndyrjProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til NinnaProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Slappen72Profilbildet til UngOgDeilig
Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til IntrMannProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Tobben28Profilbildet til swedmanProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Androx0Profilbildet til Hemne72Profilbildet til KristiansenProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Djeimi
  • 4 år, 2 måneder siden

    Staale

    Staale og Goldi!! har nå kontaktforbindelse 4 år, 2 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje