Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til kajabiProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til shinY_Profilbildet til Handyman31Profilbildet til godheksaProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til ArousalProfilbildet til FinelineProfilbildet til TheRose49Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til NoMoreMrNiceguy
Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Modesty56Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til xdresserProfilbildet til MelekProfilbildet til ExodiaProfilbildet til talkmanProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til VictorProfilbildet til Torill1979Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Asveig
  • 3 år, 10 måneder siden

    Staale

    Staale og Goldi!! har nå kontaktforbindelse 3 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje