Profilbildet til OdinProfilbildet til SiljeProfilbildet til babybooProfilbildet til golfbearProfilbildet til PussiProfilbildet til JupiterProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Hemne72Profilbildet til TheMissProfilbildet til latino123Profilbildet til cat68Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Angel84Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Zero
Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Nic94Profilbildet til BrumProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til DavinciProfilbildet til AfroManProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til virtuveProfilbildet til temptationProfilbildet til sjømannProfilbildet til dp72Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til TordenspydProfilbildet til OdinProfilbildet til Victor

Staale

@staale67
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje