Profilbildet til xtrProfilbildet til StaaleProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til InsomniaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til sluggernProfilbildet til BjoernProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til bunnyProfilbildet til miss76Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til northkickProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Phenrik
Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til BecksProfilbildet til På_søkProfilbildet til LatexfunProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til ArousalProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Bitten

Staale

@staale67
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje