Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til BecksProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til ErogenProfilbildet til vesle 43Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til NylongummiProfilbildet til lalaparProfilbildet til latex66Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til zailoProfilbildet til petrus1956
Profilbildet til runAProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til MehtevasProfilbildet til KimmernProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til kennethProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til KaisaProfilbildet til Handyman31Profilbildet til ArousalProfilbildet til hawe35

Staale

@staale67
aktiv 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje