Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til shinY_Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til cat68Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til guttenProfilbildet til Lars80Profilbildet til BullseyeProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til 33
Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til SoffiProfilbildet til KiwienProfilbildet til jan50Profilbildet til Siba44Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til TabbeProfilbildet til RosjerProfilbildet til Joachim*Profilbildet til JærguttenProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til TheMissProfilbildet til xantippeProfilbildet til karlaa

Staale

@staale67
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje