Profilbildet til BiparProfilbildet til Mr.XProfilbildet til RAPID4Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til northkickProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Hilde79Profilbildet til ZizouProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til BotanicalProfilbildet til ChivasProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til naits
Profilbildet til Sonny55Profilbildet til ZeroProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Difference___Profilbildet til YouwishProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til LululuuProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til HommeProfilbildet til shaftyProfilbildet til Shine

Staale

@staale67
aktiv 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje