Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til RomeoProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til jan50Profilbildet til vickycdProfilbildet til Dotto81Profilbildet til DjeimiProfilbildet til lovebbwProfilbildet til KaisaProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til pytagoras
Profilbildet til toro60Profilbildet til KWGProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Lez 40Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til nord88Profilbildet til RosjerProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til zethProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Lica89Profilbildet til NeonProfilbildet til InnlandetProfilbildet til gameroslProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til akane21

Staale

@staale67
aktiv 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje