Profilbildet til Plu2Profilbildet til halloisProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til jeanettekProfilbildet til SwededarterProfilbildet til BiparProfilbildet til blaithinProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til ElviraProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til trond`enProfilbildet til davidandreProfilbildet til lauraloveProfilbildet til MelekProfilbildet til 33Profilbildet til KAAR!!S
Profilbildet til CalaDorProfilbildet til XenaProfilbildet til nord88Profilbildet til regntøymannProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til plusSProfilbildet til ShineProfilbildet til coolchic101Profilbildet til nattroseProfilbildet til latino123Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til henrkjarProfilbildet til Joey77Profilbildet til SadominatorProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til windel999

Staale

@staale67
aktiv 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje