Profilbildet til Mr.XProfilbildet til sølProfilbildet til RubberkingProfilbildet til LenemorProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til AjscreamProfilbildet til godsg1Profilbildet til harepusenProfilbildet til SamehadaProfilbildet til GhroltProfilbildet til h_frodeProfilbildet til LatexLovr
Profilbildet til AinaCdProfilbildet til johnrunProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Dotto81Profilbildet til fevikmannenProfilbildet til sabriinaProfilbildet til LookmeProfilbildet til IronheartProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til godsg1Profilbildet til kennethProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Avalon

Staale

@staale67
aktiv 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje