Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til Ready4funProfilbildet til TabbeProfilbildet til ChrisCProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til SigvegalProfilbildet til JimBodenProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til hgsd1Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til NeonProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Gutt24Trent
Profilbildet til **WanjaProfilbildet til nattroseProfilbildet til nina1992Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Fin g30Profilbildet til bwillyProfilbildet til Lez 40Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til two-playfulProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Vfold50M

Staale

@staale67
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje