Profilbildet til AfroManProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Mandal37Profilbildet til StaaleProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til talkmanProfilbildet til Cato1977Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til runAProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til ExodiaProfilbildet til KristiansenProfilbildet til jens41Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til rikkeintim
Profilbildet til BBW28Profilbildet til guttenProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til SarlimeProfilbildet til KarinagayProfilbildet til XjanneProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til EvensProfilbildet til Roger84Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 år

Staale

@staale67
aktiv 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje