Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til BottomProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til TearyProfilbildet til CdrypaProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Haakon92Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til zailoProfilbildet til NeonProfilbildet til SvantepriProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Djeimi
Profilbildet til johnrunProfilbildet til DorransProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til temptationProfilbildet til DionysusProfilbildet til DonGrisProfilbildet til ExodiaProfilbildet til JupiterProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til LadyStarProfilbildet til Geirern92Profilbildet til EvensProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Læreren

Staale

@staale67
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 38 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 38 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje