Profilbildet til buskerudProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til MatteStProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til dia***Profilbildet til Mr.XProfilbildet til ZizouProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til JosepProfilbildet til i love boysProfilbildet til andy1988Profilbildet til Solros72Profilbildet til KWG
Profilbildet til Andersen89Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til LeneaProfilbildet til SimProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til ManimalProfilbildet til NeonProfilbildet til NordlandProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Telemann88Profilbildet til MedusaProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Harstad_bi_34

Staale

@staale67
aktiv 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 20 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 30 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje