Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Grom87Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til pia1975Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til Par på camProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Man30303Profilbildet til MissProfilbildet til BergenoProfilbildet til Låtte
Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Linda_25Profilbildet til veilchenProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til petzlProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til buskerudProfilbildet til Leto78Profilbildet til InsomniaProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til søker sexProfilbildet til binittedal31

Staale

@staale67
aktiv 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 2 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 2 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje