Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til ExosProfilbildet til ElleseusProfilbildet til HommeProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til XL KukkProfilbildet til AlesioProfilbildet til LissaProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til sluggernProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til BiTrineProfilbildet til 59modellProfilbildet til Bjoern
Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til DrulProfilbildet til trond`enProfilbildet til nelg90Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til BillProfilbildet til 33Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til sola50Profilbildet til two-playfulProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til SarlimeProfilbildet til eddi1000

Staale

@staale67
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Staale

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg hater mest

Løgn, bedrag, utroskap.

Fritekst

Søker vel etter den “store drømmen” jeg som de fleste andre.
I mellomtiden kan man jo ha det både trivelig og gøy 🙂

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje