Profilbildet til SnæxProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Lars80Profilbildet til Alexander44Profilbildet til RomeoProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til RememBr83Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til BadboyProfilbildet til carmellaProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til JaNuSProfilbildet til Satzumi213
Profilbildet til LilliMyProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til xdresserProfilbildet til Fin g30Profilbildet til line tvProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til stor pungProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til SpindelProfilbildet til stian93Profilbildet til CharlesProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Anettele

Staale

@staale67
aktiv 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Staale

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg hater mest

Løgn, bedrag, utroskap.

Fritekst

Søker vel etter den “store drømmen” jeg som de fleste andre.
I mellomtiden kan man jo ha det både trivelig og gøy 🙂

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje