Profilbildet til Tyber30Profilbildet til Man30303Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Angel84Profilbildet til MikeProfilbildet til LauVauProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til KospieProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til ExosProfilbildet til afrikarProfilbildet til Haakon92Profilbildet til sexworker202Profilbildet til NordJente90Profilbildet til Sublime81Profilbildet til latex66
Profilbildet til JustinProfilbildet til Angel84Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til BiTrineProfilbildet til stuve92Profilbildet til fadedProfilbildet til zethProfilbildet til pierceddickProfilbildet til BabyWProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til AsveigProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Joey77Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Robin..tv

Staale

@staale67
aktiv 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Staale:Disse profilene har Staale besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Staale

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg hater mest

Løgn, bedrag, utroskap.

Fritekst

Søker vel etter den “store drømmen” jeg som de fleste andre.
I mellomtiden kan man jo ha det både trivelig og gøy 🙂

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje