Profilbildet til ZeroProfilbildet til jonas93Profilbildet til YouwishProfilbildet til MortenBProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til KatherineProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Hulder1Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Floppa1Profilbildet til NannaProfilbildet til runAProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til DonGrisProfilbildet til broll
Profilbildet til orphansProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til MusashiProfilbildet til NylongummiProfilbildet til dia***{J51}Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til nafaProfilbildet til poopITboyProfilbildet til AngelManProfilbildet til Vanessa Storm(TV)

staalmannen

@staalmannen
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt staalmannen:Disse profilene har staalmannen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje