Profilbildet til ShjalomProfilbildet til skurk3Profilbildet til moss73Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til RixnProfilbildet til LizzyProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til ShineProfilbildet til Dotto81Profilbildet til LokerProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Slappen72Profilbildet til Kalle2Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til m33sandnes
Profilbildet til Siba44Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til DonGrisProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Kalle2Profilbildet til ellenProfilbildet til Just4youProfilbildet til Hilde79Profilbildet til TuttaProfilbildet til babybooProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til SvetikProfilbildet til Sheryl

staalmannen

@staalmannen
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt staalmannen:Disse profilene har staalmannen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje