Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til sverre89Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til silverProfilbildet til knutbrgProfilbildet til KatherineProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til AndroidProfilbildet til simonaProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Justin
Profilbildet til KosMusProfilbildet til fridafridaProfilbildet til -MissV-Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til petrus1956Profilbildet til TabbeProfilbildet til NylongummiProfilbildet til søker sexProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til ShjalomProfilbildet til KWGProfilbildet til MatteStProfilbildet til Anne72Profilbildet til Preci1ous69

staalmannen

@staalmannen
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt staalmannen:Disse profilene har staalmannen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje