Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til englevingerProfilbildet til ElleseusProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til just myselfProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til poffenProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til bait69Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til HommeProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Andersen89
Profilbildet til Mossing34Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til No StringsProfilbildet til latex66Profilbildet til Per SProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Niko9Profilbildet til vickycdProfilbildet til DragongirlProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til VildeeeProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Mr.Alphaguy

staalmannen

@staalmannen
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt staalmannen:Disse profilene har staalmannen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje