Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til trisvikProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til godheksaProfilbildet til knny88Profilbildet til julieProfilbildet til ExosProfilbildet til RonnProfilbildet til shado33Profilbildet til trannyboyProfilbildet til CulprateProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til sjømannProfilbildet til Ellensoeker
Profilbildet til maritaProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til Osl38Profilbildet til ElinesProfilbildet til colargolProfilbildet til OlavsenProfilbildet til pierceddickProfilbildet til tinaProfilbildet til PussiProfilbildet til nina1992Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til toro60Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Andii

staalmannen

@staalmannen
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt staalmannen:Disse profilene har staalmannen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje