Profilbildet til MaykieProfilbildet til LatexleahProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til ElinesProfilbildet til sluggernProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til InnlandetProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til TingTongProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Lars80Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til j18elverum
Profilbildet til XenaProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til PlatinumProfilbildet til TordenspydProfilbildet til LissaProfilbildet til troendern93Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til Matiine123Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Huldra89Profilbildet til LåtteProfilbildet til LarsnProfilbildet til GiggS

staalmannen

@staalmannen
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt staalmannen:Disse profilene har staalmannen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje