Profilbildet til bad666boyProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til MrbigProfilbildet til Lill17Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til MandrakeProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til AlekProfilbildet til DrulProfilbildet til KristiansenProfilbildet til bwillyProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til ErogenProfilbildet til GhroltProfilbildet til HighEndSub
Profilbildet til VigdisProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til frekkis71Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til HexaProfilbildet til TabbeProfilbildet til mizzyProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Kåtglattbarbert

staalmannen

@staalmannen
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt staalmannen:Disse profilene har staalmannen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje