Profilbildet til par_30Profilbildet til FreshnessProfilbildet til ThomasassProfilbildet til SnæxProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til DionysusProfilbildet til BecksProfilbildet til Tony21Profilbildet til ArielProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til JupiterProfilbildet til AngelManProfilbildet til ManimalProfilbildet til Tor&tina40
Profilbildet til DjeimiProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Singel49Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til brollProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til BiTrineProfilbildet til ChivasProfilbildet til Solros72Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til KogK

staalmannen

@staalmannen
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt staalmannen:Disse profilene har staalmannen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje