Profilbildet til dewill77Profilbildet til Huldra89Profilbildet til trond`enProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til talkmanProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til L_KProfilbildet til troendern93Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til HardRockProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til naitsProfilbildet til NightdiverProfilbildet til nada000
Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Jan46Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til hotnoProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til CdrypaProfilbildet til spruksProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Latex44Profilbildet til par_30Profilbildet til søker sex

staalmannen

@staalmannen
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt staalmannen:Disse profilene har staalmannen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje