Profilbildet til ak00nProfilbildet til Linda_25Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til kastrdProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til StaaleProfilbildet til Kalle2Profilbildet til line tvProfilbildet til sluggernProfilbildet til SylvesterProfilbildet til geddimannProfilbildet til lekenergodProfilbildet til swedmanProfilbildet til Julie00Profilbildet til MarwinProfilbildet til Toremann
Profilbildet til Hulder1Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Modesty56Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til LeneaProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til h_frodeProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til losamantesProfilbildet til Platinum

staalmannen

@staalmannen
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt staalmannen:Disse profilene har staalmannen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje