Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til CulprateProfilbildet til LululuuProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til pierceddickProfilbildet til JærguttenProfilbildet til LizzyProfilbildet til Fineline
Profilbildet til Flekka18Profilbildet til kmfantProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til bergenm30Profilbildet til ElleseusProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Fresia4Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Grom87Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til **WanjaProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Mimmi51

staken jacsen

@staken1
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt staken jacsen:Disse profilene har staken jacsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje