Profilbildet til cat68Profilbildet til Osl38Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til SnæxProfilbildet til sexypar85Profilbildet til NataProfilbildet til xdresserProfilbildet til Trh1980Profilbildet til BjornchProfilbildet til ThomasassProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til KimmernProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til LamatryneProfilbildet til buskerudProfilbildet til spaceorchestra
Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til TearyProfilbildet til TuttaProfilbildet til orro75Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til EvensProfilbildet til SussProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til nattroseProfilbildet til sweden boyProfilbildet til pierceddickProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Andii

staken jacsen

@staken1
aktiv 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt staken jacsen:Disse profilene har staken jacsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje