Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til VictorProfilbildet til SjtProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Singel49Profilbildet til FinelineProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til mrtoreProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til ElviraProfilbildet til xtrProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til MILFogDILF
Profilbildet til orro75Profilbildet til Latex50Profilbildet til ballderProfilbildet til simonaProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til joniProfilbildet til TearyProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til synnyProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til AngelMan
  • 4 dager, 21 timer siden

    Luiss

    Luiss ble et registrert medlem 4 dager, 21 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje