Profilbildet til ChivasProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til TordenspydProfilbildet til runAProfilbildet til superteddProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til JavhaxProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Kate WProfilbildet til ZeroProfilbildet til MariusProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til forester
Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til MannValdresProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til HebroProfilbildet til sisunorProfilbildet til OsloG21Profilbildet til BecksProfilbildet til ninatvProfilbildet til CindyCDProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til snirlenProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til pompelProfilbildet til Transe_for_hersker

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje