Profilbildet til blaithinProfilbildet til KvinnenProfilbildet til TommybProfilbildet til Passivg19Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til FreshnessProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til LissaProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til C.lop14Profilbildet til TheRose49Profilbildet til MissProfilbildet til sola50Profilbildet til KinkyBiJente
Profilbildet til OsloG21Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til ZaxProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til jonas93Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til NeonProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til LokerProfilbildet til TearyProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Mr BMW

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje