Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Lez 40Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til kjelli77Profilbildet til SnæxProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Ramp78Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til TheReaderProfilbildet til SakoProfilbildet til TordenspydProfilbildet til MeeowProfilbildet til fridafridaProfilbildet til faith
Profilbildet til ManimalProfilbildet til just myselfProfilbildet til ani5Profilbildet til KvastenProfilbildet til latex66Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Solros72Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Geiri

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje