Profilbildet til latexthingProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Kate WProfilbildet til BistvgProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til sluggernProfilbildet til spruksProfilbildet til parivestProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til mann oslProfilbildet til Lars80Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til YongProfilbildet til Masserer_deg
Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til bamsefarProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til TigerProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til TordenspydProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til ElyProfilbildet til MolliProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til BluwProfilbildet til claire

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje