Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Isabella10Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til parivestProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til KimmernProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Roger84Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til SimProfilbildet til SjtProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)
Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til JavhaxProfilbildet til HebroProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til KvinnenProfilbildet til IngunnProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til vickycdProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til knutbrgProfilbildet til StavangerProfilbildet til åsne/ikke PM takk/

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje