Profilbildet til NannaProfilbildet til -MissV-Profilbildet til RubberkingProfilbildet til ChivasProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til jente2011Profilbildet til ole322Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til NinnaProfilbildet til Buffy93Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til AlexanderProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til spaceorchestra
Profilbildet til freaky2Profilbildet til BillProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til dia***{J51}Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til henrkjarProfilbildet til stian93Profilbildet til andy1988Profilbildet til ChrisCProfilbildet til Yong

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje