Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til AzathothProfilbildet til BillProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til guttenProfilbildet til NallexyProfilbildet til DodraugenProfilbildet til BottomProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til TorolavProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til RogermadsProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Humlevatn
Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til SamehadaProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til ZeroProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til BiparProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til dp72Profilbildet til Crazy92Profilbildet til Lissa

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje