Profilbildet til Angel4uProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til cat68Profilbildet til RockDudeProfilbildet til jeanettekProfilbildet til mann oslProfilbildet til Donatello21Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Par på camProfilbildet til NjordProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til knutbrgProfilbildet til MehtevasProfilbildet til FrStadPassiv
Profilbildet til SigvegalProfilbildet til godsg1Profilbildet til OdinProfilbildet til BotanicalProfilbildet til MizzyProfilbildet til .tvliseProfilbildet til ValeriaProfilbildet til GeiriProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til NallexyProfilbildet til TabbeProfilbildet til davidandreProfilbildet til Slave g23Profilbildet til bwillyProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til pia1975

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje