Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til MissyMooProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til RememBr83Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Reina21Profilbildet til EspenProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til naitsProfilbildet til JavhaxProfilbildet til KimmernProfilbildet til Life is a game
Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til BjornchProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til FinelineProfilbildet til HardRockProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til CleoProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Alexander44Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til LeneaProfilbildet til YongProfilbildet til veilchen

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje