Profilbildet til testomanProfilbildet til SamehadaProfilbildet til hotfishProfilbildet til orphansProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til jarlemannProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til windel999Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til nina1992
Profilbildet til TorolavProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til L_KProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til LissaProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til temptationProfilbildet til DjeimiProfilbildet til chipProfilbildet til JærguttenProfilbildet til dp72

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje