Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Plu2Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til JustinProfilbildet til søker sexProfilbildet til BillProfilbildet til AnMy99Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til MedusaProfilbildet til TengilProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Slave g23Profilbildet til skurk3Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Rubberking
Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til SiljeProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til petzlProfilbildet til L_KProfilbildet til No StringsProfilbildet til miss76Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Andii

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje