Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til AlexsProfilbildet til IntrMannProfilbildet til harepusenProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til StaaleProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til SupermannProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Trh1980Profilbildet til synnyProfilbildet til latex66Profilbildet til kinky667
Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Par på camProfilbildet til bergen89Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til moss73Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Passivg19Profilbildet til MandrakeProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til beitoProfilbildet til mizzyProfilbildet til Singel49Profilbildet til Unggutten98

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje