Profilbildet til MedusaProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til MidasProfilbildet til sverre89Profilbildet til TuttaProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til BergenoProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til andy1988Profilbildet til Hemne72Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Nylongummi
Profilbildet til jan50Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til RogermadsProfilbildet til MarwinProfilbildet til AvalonProfilbildet til MrVoldProfilbildet til harepusenProfilbildet til ElviraProfilbildet til Handyman31Profilbildet til orphansProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til hawe35Profilbildet til NordJente90

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje