Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til FinelineProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til KjellarProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til osllopar_27
Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Mass SageProfilbildet til Julie00Profilbildet til StavangerProfilbildet til KjellarProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til NylongummiProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Modesty56Profilbildet til bakerProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til pompelProfilbildet til Tony21

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje