Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til orro75Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til faithProfilbildet til EscobarProfilbildet til coolchic101Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Huldra89
Profilbildet til Tobben28Profilbildet til i love boysProfilbildet til ElinesProfilbildet til Plu2Profilbildet til Passivg19Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til JimBodenProfilbildet til jan50Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til poopITboyProfilbildet til VictorProfilbildet til TordenspydProfilbildet til åsne/ikke PM takk/

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje