Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til agderProfilbildet til dewill77Profilbildet til Reisende40Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Klar 79Profilbildet til MariusProfilbildet til halloisProfilbildet til ShjalomProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Henriettejenta
Profilbildet til pytagorasProfilbildet til latex66Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til LærerenProfilbildet til Man30303Profilbildet til SjtProfilbildet til mrroyalProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til AndroidProfilbildet til AzathothProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til MusashiProfilbildet til Brum

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje