Profilbildet til Mr.XProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til Huldra89Profilbildet til johnrunProfilbildet til MM77Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til RomeoProfilbildet til kmfantProfilbildet til @nn@Profilbildet til JimBodenProfilbildet til hotnoProfilbildet til par_30Profilbildet til kennethProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til naughtyboy23
Profilbildet til DrulProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til beitoProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til JosepProfilbildet til RememBr83Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til GiggSProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jente

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje