Profilbildet til kajabiProfilbildet til xtrProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til MizzyProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til NinnaProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til SuzProfilbildet til gameroslProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til just myselfProfilbildet til MolliProfilbildet til naitsProfilbildet til kastrdProfilbildet til nysgjerrigxxx
Profilbildet til Jan46Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til love one anotherProfilbildet til bait69Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til LangbeinProfilbildet til frekkis71Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til zailoProfilbildet til Tine cd

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje