Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til ToremannProfilbildet til shaftyProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til dia***Profilbildet til RJProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til uzi69Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til hgsd1Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Marius
Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til TabbeProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Grom87Profilbildet til LarsnProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Roger84Profilbildet til På_søkProfilbildet til AjscreamProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til NyssaProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Ellensoeker

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje