Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til LilliMyProfilbildet til sweettortureProfilbildet til SakoProfilbildet til testomanProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til MikeProfilbildet til HazeProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Linda_25Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSex
Profilbildet til someboyProfilbildet til trond`enProfilbildet til NowheremanProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til XenaProfilbildet til IngunnProfilbildet til mizzyProfilbildet til SnæxProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til C.lop14Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Leto78Profilbildet til PhenrikProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Flekka18

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje