Profilbildet til pvcloveProfilbildet til MoaProfilbildet til IngegardProfilbildet til gameroslProfilbildet til mark04Profilbildet til KaisaProfilbildet til MissProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til miss76Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til SigvegalProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Alexander44Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Ingunn
Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til ReidarProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Jan46Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Reina21Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til OralProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Julie00Profilbildet til VictorProfilbildet til MortenBProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til kennedy85Profilbildet til two-playful

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje