Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til SKubrickProfilbildet til HardRockProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til JontassProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til TorolavProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Nyssa
Profilbildet til Solros72Profilbildet til SupermannProfilbildet til AndyrjProfilbildet til binittedal31Profilbildet til mindwtoProfilbildet til ElyProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til zethProfilbildet til lalaparProfilbildet til LilliMyProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Mehtevas

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje