Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til Latex44Profilbildet til shivaProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Trh1980Profilbildet til claireProfilbildet til Isabella10Profilbildet til BittenProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til 33Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til MissyMooProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til ole322
Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Anne72Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til LadyStarProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til JavhaxProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Reisende40Profilbildet til Leather-hunk

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje