Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til monique tvProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til petrus1956Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Angel4uProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til maritaProfilbildet til LatexfunProfilbildet til badboy1986Profilbildet til babybooProfilbildet til Toralf_89
Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Tony21Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Oslo27Profilbildet til orro75Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til pitt76Profilbildet til beitoProfilbildet til Singel49Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til JupiterProfilbildet til Fin g30Profilbildet til LeticiaProfilbildet til Ronn

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje