Profilbildet til nafaProfilbildet til RonnProfilbildet til charlotee23Profilbildet til stian93Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til MissMProfilbildet til Fin g30Profilbildet til latexthingProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til JosepProfilbildet til blaithinProfilbildet til Plu2Profilbildet til knny88Profilbildet til vigdis 48
Profilbildet til NordJente90Profilbildet til Thea92Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til BecksProfilbildet til latexthingProfilbildet til KjellarProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til ole322Profilbildet til CdrypaProfilbildet til SKubrickProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til kinky667

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 39 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 39 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 6 dager, 16 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje