Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til AskimMannProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til KatherineProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til stian93Profilbildet til DionysusProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til petrus1956Profilbildet til uzi69Profilbildet til simonaProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Elines
Profilbildet til agderProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til EvensProfilbildet til LærerenProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til sweettortureProfilbildet til StaaleProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til RantazticProfilbildet til Solros72Profilbildet til geddimannProfilbildet til Kate WProfilbildet til petzlProfilbildet til Slave g23Profilbildet til nord88

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 45 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 45 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 dager, 14 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje