Profilbildet til BistvgProfilbildet til chipProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til KennethR88Profilbildet til MrVoldProfilbildet til SamehadaProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Lica89Profilbildet til ValeriaProfilbildet til stian93Profilbildet til RubberkingProfilbildet til SussProfilbildet til Singel49Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til PSYllon
Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til oslokosProfilbildet til halloisProfilbildet til DavinciProfilbildet til Just4youProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til DragongirlProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til kajabiProfilbildet til ElinesProfilbildet til Skårnes

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 32 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 32 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 uker, 1 dag siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje