Profilbildet til 33Profilbildet til someboyProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Mystical34Profilbildet til KaisaProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Hemne72Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til apeeassProfilbildet til GiggSProfilbildet til ToremannProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Roger84
Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til godsg1Profilbildet til xdresserProfilbildet til MedusaProfilbildet til xtrProfilbildet til LissaProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til SnæxProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til GeiriProfilbildet til bait69Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til TommybProfilbildet til j18elverum

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

StavangerM60

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje