Profilbildet til NeonProfilbildet til StaaleProfilbildet til vickycdProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til BottomProfilbildet til Geirern92Profilbildet til westpar76Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til bby123Profilbildet til ToremannProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til IntrMannProfilbildet til SylvesterProfilbildet til fintparProfilbildet til ClaudiaFJ
Profilbildet til Singel49Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til RuienProfilbildet til CharlesProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til leandroProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Modesty56Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Softfeet

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

StavangerM60

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje