Profilbildet til vårkåtProfilbildet til shado33Profilbildet til CulprateProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til BecksProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til sølProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til AzathothProfilbildet til KvinnenProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Masterbodø
Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Angel4uProfilbildet til RubberkingProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til BjornchProfilbildet til hank95Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Solros72Profilbildet til InnlandetProfilbildet til ninatvProfilbildet til Nightdiver

StavangerM60

@stavangerm60
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt StavangerM60:Disse profilene har StavangerM60 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

StavangerM60

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje