Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til Nic94Profilbildet til SupermannProfilbildet til slaviProfilbildet til AyakachanProfilbildet til NightdiverProfilbildet til KennethR88Profilbildet til IntrMannProfilbildet til mrtoreProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til ZaxProfilbildet til ElyProfilbildet til Caleron86Profilbildet til poopITboyProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til subtrollet71
Profilbildet til AnetteleProfilbildet til bakerProfilbildet til NightdiverProfilbildet til LizzyProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til AinaCdProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til harepusenProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til stuve92Profilbildet til bbck osloProfilbildet til bergenm30Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til candyqueen30

Karlsen20m

@stian20
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Karlsen20m:Disse profilene har Karlsen20m besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje