Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til joniProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til MartinosloProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til LatexfunProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til latex66Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til ArielProfilbildet til JiJiProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Merethe21Profilbildet til FinelineProfilbildet til Handyman31
Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til TearyProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til dp72Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til leandroProfilbildet til Osl38Profilbildet til carogirlProfilbildet til Slappen72Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til NylongummiProfilbildet til KimmernProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til brollProfilbildet til sweettortureProfilbildet til treff hedmark

Karlsen20m

@stian20
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Karlsen20m:Disse profilene har Karlsen20m besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje