Profilbildet til englevingerProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til AlexsProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til SupermannProfilbildet til freezinProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til IngunnProfilbildet til frkhagen92
Profilbildet til KWGProfilbildet til kinky667Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til ninatvProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til TheMissProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til afrikarProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Fin g30Profilbildet til kastrdProfilbildet til Nowhereman

Karlsen20m

@stian20
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Karlsen20m:Disse profilene har Karlsen20m besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje