Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til StianProfilbildet til førdeparetProfilbildet til 59modellProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til h_frodeProfilbildet til GhroltProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til talkmanProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Lamatryne
Profilbildet til ChrisCProfilbildet til MizzyProfilbildet til xantippeProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til trannyboyProfilbildet til ReidarProfilbildet til lauraloveProfilbildet til windel999Profilbildet til westpar76Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Grom87Profilbildet til Cuckoldparet

Karlsen20m

@stian20
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Karlsen20m:Disse profilene har Karlsen20m besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje