Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til ManimalProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til LonelyWomanProfilbildet til andy1988Profilbildet til ValeriaProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til poopITboyProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til miss76Profilbildet til TabbeProfilbildet til Slave g23Profilbildet til frodes_tr.heim
Profilbildet til badboy1986Profilbildet til latexthingProfilbildet til losamantesProfilbildet til MaykieProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til BadboyProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til RememBr83Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til yanaProfilbildet til MariusProfilbildet til TigerProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til StaaleProfilbildet til ingwardo82

Karlsen20m

@stian20
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Karlsen20m:Disse profilene har Karlsen20m besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje