Profilbildet til KvinnenProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til BecksProfilbildet til i love boysProfilbildet til RJProfilbildet til BluwProfilbildet til sexypar85Profilbildet til Passivg19Profilbildet til BrumProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Fin g30Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Handyman31Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til ÅsaneG20
Profilbildet til freaky2Profilbildet til Angel84Profilbildet til TheMissProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til AngelManProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til pytagorasProfilbildet til ToremannProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til MusashiProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til OlavsenProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til TheRose49

Karlsen20m

@stian20
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Karlsen20m:Disse profilene har Karlsen20m besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje