Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Latex44Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til DodraugenProfilbildet til IngegardProfilbildet til IntrMannProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til AsveigProfilbildet til poopITboyProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til latino123
Profilbildet til Kate WProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til RomeoProfilbildet til SkårnesProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til bwillyProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til pytagorasProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til PSYllonProfilbildet til ChrisC

Karlsen20m

@stian20
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Karlsen20m:Disse profilene har Karlsen20m besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje