Profilbildet til Hemne72Profilbildet til ToremannProfilbildet til mrtoreProfilbildet til virtuveProfilbildet til KvastenProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til ZeroProfilbildet til InnlandetProfilbildet til jannis25Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til DragongirlProfilbildet til komigje69Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Difference___Profilbildet til blaithin
Profilbildet til henrkjarProfilbildet til superteddProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til bergen89Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til På_søkProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til JontassProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til KiwienProfilbildet til jonas93Profilbildet til AndyrjProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til BarbieMarielle

Karlsen20m

@stian20
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Karlsen20m:Disse profilene har Karlsen20m besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje