Profilbildet til Joachim*Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til SigvegalProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til AngelManProfilbildet til PlatinumProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til KatherineProfilbildet til orro75Profilbildet til TearyProfilbildet til CleoProfilbildet til åsne/ikke PM takk/
Profilbildet til No StringsProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til TengilProfilbildet til BottomProfilbildet til par_30Profilbildet til ArielProfilbildet til Mindy000Profilbildet til LatexleahProfilbildet til ChrisCProfilbildet til XjanneProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Andersen89Profilbildet til joniProfilbildet til Humlevatn

Karlsen20m

@stian20
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Karlsen20m:Disse profilene har Karlsen20m besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje