Profilbildet til moss73Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til RubberkingProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til troendern93Profilbildet til MissyMooProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til BecksProfilbildet til Alexander44Profilbildet til SvantepriProfilbildet til johnrunProfilbildet til ExodiaProfilbildet til apeeassProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Innlandet
Profilbildet til Kas=)Profilbildet til kennedy85Profilbildet til TigerProfilbildet til KvinnenProfilbildet til pitt76Profilbildet til KogKProfilbildet til mindwtoProfilbildet til ScorpionProfilbildet til ElinesProfilbildet til AndiiProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til XjanneProfilbildet til ShjalomProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Master33 Bergen

Karlsen20m

@stian20
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Karlsen20m:Disse profilene har Karlsen20m besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje