Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til JaNuSProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Handyman31Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Joey77Profilbildet til Julie00Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Jan46Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til virtuve
Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til NowheremanProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Skeva91Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Ready4funProfilbildet til maritaProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til AlexanderProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til NallexyProfilbildet til HazeProfilbildet til Silje

stian93

@stian93
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje