Profilbildet til RosjerProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til KvinnenProfilbildet til dia***{J51}Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til apeeassProfilbildet til jonas93Profilbildet til MariusProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til bergen89Profilbildet til Ready4funProfilbildet til sisunorProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til På_søkProfilbildet til VildeeeProfilbildet til RockDude
Profilbildet til henrkjarProfilbildet til losamantesProfilbildet til -MissV-Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til fridafridaProfilbildet til El DiabloProfilbildet til shinY_Profilbildet til latexthingProfilbildet til KimmernProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til dogbayProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til leandroProfilbildet til IngerLiseBia

stian93

@stian93
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje