Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til .LisetvProfilbildet til JiJiProfilbildet til Grom87Profilbildet til Modesty56Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til staalmannenProfilbildet til LeneaProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til InnlandetProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til ballderProfilbildet til 2KosProfilbildet til Valeria
Profilbildet til dewill77Profilbildet til AlesioProfilbildet til ellenProfilbildet til Sublime81Profilbildet til .LisetvProfilbildet til hank95Profilbildet til AsveigProfilbildet til uzi69Profilbildet til UerfarenProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til SherylProfilbildet til RomeoProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til cruisefrøkna

stian93

@stian93
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje