Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Stine1986Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til ToremannProfilbildet til DorcasProfilbildet til MiaBProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til KristiansenProfilbildet til uzi69Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til snirlenProfilbildet til MelekProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til -MissV-
Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til SvantepriProfilbildet til mark04Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til SussProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til ToremannProfilbildet til xdresserProfilbildet til IronheartProfilbildet til Yong

stian93

@stian93
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje