Profilbildet til shivaProfilbildet til kmfantProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til agderProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til parivestProfilbildet til NinnaProfilbildet til NordJente90Profilbildet til MissMProfilbildet til Alexander44Profilbildet til golfbearProfilbildet til Snæx
Profilbildet til Per SProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til HazeProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til latex66Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til westpar76Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til EscobarProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Al Spacey

stian93

@stian93
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje