Profilbildet til TommybProfilbildet til Natasha93Profilbildet til TuttaProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til CalaDorProfilbildet til KosMusProfilbildet til northkickProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til NordlandProfilbildet til nord88Profilbildet til UerfarenProfilbildet til mindwtoProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til jens41Profilbildet til Skeva91Profilbildet til Goodgirl-GoneBAD
Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Huldra89Profilbildet til ValeriaProfilbildet til mindwtoProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til KjellarProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til NannaProfilbildet til foresterProfilbildet til ole322Profilbildet til Lica89Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til ElyProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til uzi69

stian93

@stian93
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje