Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til AinaCdProfilbildet til LeticiaProfilbildet til MrVoldProfilbildet til mrtoreProfilbildet til HexaProfilbildet til poopITboyProfilbildet til akane21Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til Siba44Profilbildet til LissaProfilbildet til SupermannProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Youwish
Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til parivestProfilbildet til StaaleProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til nafaProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Ready4funProfilbildet til pitt76Profilbildet til TearyProfilbildet til AvalonProfilbildet til Plu2Profilbildet til .tvliseProfilbildet til FinelineProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Nic94Profilbildet til vigdis 48

stian93

@stian93
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje