Profilbildet til TearyProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til røyskattaProfilbildet til SakoProfilbildet til Hilde79Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til BrumProfilbildet til dia***
Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Crazy92Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til DodraugenProfilbildet til KatherineProfilbildet til kastrdProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Floppa1Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Mass SageProfilbildet til 33Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til NataProfilbildet til Manimal

stian93

@stian93
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje