Profilbildet til maler.nProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til LangbeinProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til ThomasassProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til pvcloveProfilbildet til mizzyProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Man30303Profilbildet til zethProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til ani5Profilbildet til tromsopar80
Profilbildet til BBW28Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til DrYvilProfilbildet til maritaProfilbildet til BadboyProfilbildet til Stine1986Profilbildet til bergenm30Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Leto78Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til freaky2Profilbildet til slaviProfilbildet til Singel49Profilbildet til Anne72Profilbildet til DonGris

stian93

@stian93
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje