Profilbildet til maritaProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til sweettortureProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til KarinagayProfilbildet til jannis25Profilbildet til colargolProfilbildet til shinY_Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til ElviraProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til ZaxProfilbildet til Marius
Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til AlexanderProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Klar 79Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Mandal37Profilbildet til Handyman40Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til HazeProfilbildet til godsg1

stian93

@stian93
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje